Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kadar faktörlere destelı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan erdemli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangınlar bazı o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. Sadık hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın kucakindeki yapı sakinlerinin dışarı tahliyesini makul müddet emin hale getirir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; defa skorsı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Işyar servis merdivenlerinin genişliği en az 65 cm olmalıdır. Mualla katlı binalarda yangın merdiveni yaygınliği en azca 90 cm, kaçış yolu koskocamanliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve amme binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı hoşgörülüliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda dünya kayran illere ihtimam vermekteyiz.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve Yangın Merdiveni Kapısı erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Değişik bir şpeş ise kapıların büsbütün boş duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre eğer yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve açıkça şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Bu kapılar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çısoy yamanın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, Yangın Merdiveni Kapısı bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata sahip olabilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page